24 Kasım 2010 Çarşamba

Nadas.


kırılmış bir şeyin yeniden yapılması onu eski haline getirebilir mi gerçekten?yapsanız bile kırık oldugunu bilirsiniz ,ne zaman yeniden kırılacak diye beklemez misiniz? Eski dayanıklılığını kaybetmiş gibi gelir. Dostluklarda böyle midir?
Biliyorum gerçek dostluklar ne olursa olsun kaldıgı yerden devam edebilir diceksiniz belki ama... işin aslı öyle değildir.ufak tefek tatsızlıklar her zaman olabilir,unutulabilir,affedilebilir.ama dostunuzun size inanmaması, sizi yargılaması kadar kırıcı bir başka ne vardır? Baskalarını pek umursamadan yaşayabilenlerden olamadım malesef, ama kimseyi ne bir dostumu ne tanımadıgım yanlıs yaptıgını dusundugum kım olursa olsun kimseyi ,dışardan yargılamadım.Onu ya da yaptıklarını sorgulamadım.Kırgınlığın kızgınlıktan daha ağır bir his olduğunu düşünüyorum.Çünkü kızarsınız,öfkelenirsiniz sonra aynı hızla geri unutabilirsiniz gibi geliyor,kızdığım seyler belki benim için daha az önemli ,ama kırgınlıklar daha derinlerde bir yerlere dokunan,daha zor unutulan benim için.
Yine de kaldığım yerden devam edebilmeyi çok istiyorum, hayatında çok özel zamanlar yaşayan bir dostumun yanında olabilmeyi çok istiyorum.Ama dedim ya kırıldıktan sonra bazen içinden gelmiyor.O yüzden şimdilik nadasa bıraktım geçmişi, biraz sindirdikten sonra yola devam

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...