27 Nisan 2011 Çarşamba

sarılmanın gücü.


bazı anlar ,bazı durumlar insan zihninde anlamsız yer eder. olaylara , kişilere eşyalara gereğinden fazla anlam yüklemeyi bırakalı çok oluyor.beklentiye girmediğiniz sürece hayal kırıklığı yaşama durumunuz azalıyor.
görselle destekleyemeyeceğim 2 şey geldi aklıma yazmak istedim. şu sıralar asker yolu bekleyenler kervanına dahil olduğumdan alışık olmadığım hissiyatlar içindeyim.

yıllar önce annemin mağazasında bulunan çok güzel bir biblo vardı.bir kadın ve bir adam ayaklarının dibinde bir bavul ve ceket.kadın adamın omzuna başını yaslamış.nedense kim o biblo ile ilgilense ilk sorum sizce veda mı ediyorlar kavuşmuşlar mı? olurdu.her seferinde birbirinden farklı durumlar yaratırdım aklımda onlar a
dına.
bir de henüz internet evlere bu kadar girmemişken yazılı basını ,dergileri vs. takip eden insanlarken biz , ya tempo ya aktüel ya da herneyse bir dergiden beni etkilemiş olmalı ki kestiğim hatta üşenmeyip çerçevelettiğim bir fotoğraf var siyah beyaz.burdan benim psikolojime değinebilrsiniz :) bir önceki gibi yine bir çif
t birbirine sarılmış bir çift aynı şekilde kavuşmaları ya da ayrılıyor olmaları üzerine fikirlerim var. çerçevesinde duruyor odamda.hala zaman zaman aklımda kavuşuyor bazen ayrılıyorlar.
ama neden şimdi bu saatte aklıma geldi de yazdım bilemiyorum.duygusal halimden mi kaynaklanıyor acaba?

görselle destekleyemeyeceğim demiş olsam da,sarılmanın gücüne inanırım. barfi bir görsel koyayım.

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...