10 Ekim 2011 Pazartesi

Bir pazar ertesi

Cumartesi calisanlarida dusunup haftanin 8 gune cikarilmasini istiyorum derhal. Zira yogun is yasaminda zamansizlikla mucadeleye yilmadan devam ediyorum.Sporumu ihmal etmiyor mesafeler asiyorum.Uzun zamandir yapmam gereken o kadar cok sey vardi ki gerci onlari yapmaya basladigimdan beri baska seyler birikir oldu o ayri.
Bu pazar yagmurla uyanip depresif olabilirdim , hava gayet musaitti. Ben ne yaptim el-ayak bakimi icin kuafor yollarına düştüm, hafta içi buna ayıracak vaktim yok tabi.Mavala'nın smoky blue rengine bayıldım ama almadım henüz.Flickrda bir fotoğraf buldum uygulanmışı.buyrun ;


Pazar gunleri sevgiliyle yapilan guzel bir kahvaltinin yerini ne tutar? Aksamustu Bogazin isiklari bir bir yanmaya basladiginda basbasa bi balik sefasi :)
Gun bitmeden birazda bakinalim ne var ne yok diye gittigimiz avmde insanlar bedava birsey dagitiliyormuscasina izdihama 5 kala gezmekten ne anlarlar? Zira 1 saat dayanamadim, o ugultuya o kalabaliga.gezerken begendigim cok guzel 2 parcayi paylasiyim istedim.
Yagmur sonrasi gunesi beklemekten vazgecmeyen - gokkusaginin mucizesini gorunce cocuk olabilenler icin gelsin ...  fonda müzikle yazı okumayı sevenler tıklayabilir ; buraya 


bir de benim gibi anne düşkünlerine bunu paylaşıyım ; 

meraklısına; son 2 mini pano Paşabahçe Mağazaları .
benim pazarım böyle geçti. pazartesi günüm ise kendime henüz gelememekle. :)

benden sevgiler...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...