24 Aralık 2011 Cumartesi

bu günlerde...

2012 dedikleri şişirilmiş bir balon gibi aslında hiçbirşey olmayacağını bildiğimiz ya da tam tersi herşeyin nasıl gerçekleştiğini göreceğimiz.
yeni yıl heyecanı var mı sahi içinizde?ben çok karamsarım da şu günlerde.2011 i hiç sevmediğim yıllardan ilan ediyorum.ısınamadım nasıl geçti nasıl bitti anlamadım.
kafamsa allak bullak. bir yanda yapabildiklerim bir yanda yapamadıklarım.yapabildiklerime şükrederken yapamadıklarıma hayıflanıp kendimi sıkıntıya sokuyorum. insanoğlu işte! ne öylesinden mutlu ne böylesinden.farkındalık farkındalık diye bahsedilen aslında insanın kendi kendini yedikten sonra huzura kavuşması gibi bir şey mi?eğer öyle ise şu aralar o kendi kendini yeme halindeyim.yeni yıla kafamdakilerden kurtulmuş olarak girebilirsem ne ala.

değişen , hayatıma mutluluk katan neler olur ? neler gider benden bilinmez ama içimdeki pollyanna yine umudunu yitirmeden koşturur durur hayata.kendimi değiştiremeyeceğime göre tercihlerimi aklı selim biçimde beni mutlu edebilecek şeylerden yana kullanmayı seçebilirim.
yıl sonu oldugu için yeni yıldan beklentilerimi yazdıgım bir yazı olmayacak bu.
teknolojının nımeti olarak gördüğüm , blog uzerinden evrene yayabildiğim sıkıntım bir nebze olsa gitsin üstümden diye yazıyorum nerdeyse.

belki de pms yüzünden şu aralar tüm bu bunalımım.
paylaştıgım fotograf ise yazdıklarım ve anlaşılanlar arasındaki ayrımı belirleyici bir örnek gibi.


sevgiler.
                                                                                                                                  

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...