10 Aralık 2011 Cumartesi

Yeniyil alisverisi icin adresler -1

Mevsim normallerinde gitmeyen havalar, ekonomik kriz, dogal afetler vs... Ben 2011 i hic sevmedim kisacasi, bitsin istiyorum.eskiden Hollywood filmlerininde etkisi ile yilbasinda Hep kar yagmasinin hayalini kurardik simdi dunya isindikca mevsimler degistikce dengeler altust oldu.
Hediyelesmenin ayri bir deger olduguna sonuna kadar inanan ben takdir edersiniz ki yilbaslarini ayri severim..
magaza magaza gezmekten , vitrinlere bakmaktan alsam da almasam da gerekli gereksiz seyleri didiklemekten pek haz duyarim.
Yilbasi temali dekorasyon ve aksesuar ile ilgili ne varsa cekmeye calistim gezdigim yerlerde.

İlk durak anti İkeaci olsam bile - İkea! Neden anti ikea oldugumu ayri bir yazida belirtirim.fotografta goruldugu gibi mesela -noel babali tepsi bence basarili ve ucuz olmasi bakimindan guzel. -Samandan geyikler fazla country yani her evin stiline uymayabilir ama farkli bir dekor icin kullanilabilir.-fotografta ne kadar belirgin bilemiyorum ama 2,49 gibi bir fiyati olan cam mumluklar var almadan ciktim diye pismanim bence cok guzeller.-ve kokinalardan sonra bir yilbasi cicegi daha poinsettia! Veya Ataturk cicegi. Yanlis hatirlamiyorsam bu cicegi zamaninda Ataturk getirtmis diye bu sekilde aniyorlar.ikeada begendigim ise uzun oval galvaniz ciceklikler 2 rengide guzel.

İkinci duragimiz boynerevde! Palladiuma gittigimiz zamanlarda mutlaka ugradigimiz noktalardan.sanki bazi urunler gecen seneden aklimda? Ama bilemem tabi... Begendigim ilk urun bu geyikli ahsap mini yazi tahtasi
Guzel bi yilbasi sofrasinda tabaklarin onune yazilmis kucuk notlarla gelenlere hediye olabilir. Fiyati 12 TL gibiydi sanirim.


Tabakcanak grubunda renkler daha guzel secilseymis bence iyi olurmus. Geyiklere evet ama mavi penguenler noluyo kuzum ;) ?
elinde yildiz tutan melek biriktirdigimi yazmis miydim? Bu melekler cok guzel ellerinde yildizlari da var ... Bir de metal bir yildiz var, somineli bir evim olsa dizi dizi yildizlar koyar susler asardim altlarina agac yerine onlari suslerdim.






Asi noel babalari gordunuz mu peki?! İsyan modunda sirin kirmizi yanaklari opulesi :)



ikea ve palladium boynerevde 'den sonra sırada istinyepark mudo ve marmaraforum tepehome olacak. bir sonrakinde ordan paylaşımlar yapalım bakalım neler var?
ve tabi ki hepsinden güzel objeleri bulabileceğiniz bir adres daha var :) 
onun paylaşımını da yapacağım...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...