19 Ocak 2012 Perşembe

macaron varsa ben varım!

işim sebebiyle sürekli dekoratif objeler , tasarım ürünler , ev dekorasyonunda son trendleri takip etmek zorundayım.zorunluluk derken yanlış anlaşılmasın aynı zamanda keyif veren zorunluluklardan.
bu sene çok istememe rağmen , hatta elime biletimin ulaşmasına rağmen gidemediğim maison-objet fuarı içimde yara olarak kalmaya malesef şimdilik devam ediyor.gidemesemde katılımcılarını takip ediyorum tabi.
geçen yıl macef'te gördüğüm ne kadar macaron temalı şey varsa fotoğraflarını çekmiştim.bu yıl tüyoları aldıgıma göre macaron sabunlar yakında bizim piyasalarımızda da yer alacak. nedir bu macaron sabun derseniz buyrun ilk fotoğrafta dizi dizi duran sabunlar...

gidemesem bile katılımcıları takip ediyorum dedim ya; işte onlardan biri, bonjourmoncoussin!
rengarenk cıvıl cıvıl...bayıldım !öncelikli olarak macaron desenli bir kaç şey paylaşayım. ama siz zaten siteyi keşfederken cıvıltısına kapılırsınız.


bir de siteyi gezerken eşarplar çok sempatik geldi bana.eşarpları fular olarak genelde kullanmayı sevdiğimden böylesine cıvıltılı ve iştah açıcıları her zaman bulmak zor.

,
filli olan şahane!

ve tadından yenmez modeller...elma şekerli!

çikolata aşktır'diyenlere

daha fazlası için sitelerini ziyaret edersiniz.macaronla başladım çikolatayla bitirdim.ağız tadınızın hiç bozulmadığı günler dilerim... :)
sevgiler

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...