3 Ocak 2012 Salı

Ve basladi...

2012 nin ilk yazisi ... Zaman bazen su gibi bazen duragan gelse bile, hangi hizla gectiginden cok nasil gectigine bakmali insan.
Zamani sadece insan omrunden giden bir parca gibi gormemeli. Yasadiklarindan ogrendiklerini , sana kattiklarini dusununce omurden gidenden cok omrune katilanlar one cikiyor. Goz acip kapayincaya kadar devirdigim 27 dolu yilim var.kimine gore omrun belki ilk demlerinde kimine gore ise coktan sona yaklasanlardaniyim.

Bu yil,her yil oldugu uzere sanki hayatimizda en basa alabiliyormusuz gibi tertemiz bir sayfa daha actik...bazilarimizin sayfa bittiginde yirtip atmak isteyecegi, bazilarimizin kirlettigi sayfalarina inat daha duzenli defter tutmaya meyilli ogrenci gibi daha itinali naksedecegi,bazilarimizin en guzel zamanim deyip donup donup bakacagi anlarinin olacagi bir sayfa...
Guzel dileklerin otesinde tabi ki bol sans dileyecegim hepimize...

Fotografta ki kum saatine istinaden yazdiklarim ve bana dusundurdukleri bu yilin ilk yazisini olusturdu. Kum saati! ZaraHome'da begendigim , zaafim olan ufleme camdan - fengshui'ye gore bereket rengi olan ici mor kumla dolu... Akmasin gecmesin zaman dediginde ya da geri dondurmek istediginde mudahale edebildigimiz kum saati...( keske gercekten oyle olabilse! )

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...