26 Mart 2012 Pazartesi

nişan telaşı...

arkadaşlarımdan duyar da kulak ardı ederdim ; günlerin çok hızlı geçtiğini, her kafadan ayrı ses çıkıp insanın stres sahibi oldugu yoğun bir döneme girdiğimi asıl şimdi anladım.o süreç başladı işte!
şikayetçi miyim? hayır... zira ayaklarım yerden kesilmişcesine (yorgunluktan :)  ) havada ucuyorum. ucuyoruz! ;)



detaylar yoruyor insanı. neler yapılması gerektiği, sizin gönlünüzden geçenler, bütçesel mevzular vs. hepsi bir arada. ama yine de herşeyi ağız tadıyla yapabilmek en önemlisi.nişanımızı evde ağırlamanın zor olacağını düşünerek dışarda yapmayı uygun gördük.Anadolu yakasında 3 gün boyunca mekan aradık. hem güzel olsun hem keyifli eğlence olabilecek bir yer olsun hem de bütçesel olarak bize uysun dediğimiz tüm mekanları tek tek gezdik.internette yaptığım araştırmalarda faydalandığım düğün vs.siteleri veya bloglar var ancak fiyatlar her zaman güncel olmayabiliyor. bazen yüksek dediğim yerler tahminimden düşük, uygun dediklerimde saçma derecede uçuk fiyatlar verdi açıkçası.
3 günlük telaşımın ve yorgunlugumun sonucunda internetten araştırdıgım, daha önce gidenleri tek tek dinlediğim bir yerde nişan davetimizi gerçekleştirmeye karar verdik.Bakalım  7 Nisandan sonra detay ve yorumları yazacağım. Umarım sürpriz terslikler beni bulmaz, pozitif olmaya çalışıyorum elimden geldiğince.

                                                                                                                                      

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...